16.5 C
Lviv
29.03.2024
Україна

Романтичний етикет текстових повідомлень

Щоб досягти успіху в сучасному світі знайомств, потрібно вміти розуміти повідомлення, знати правила етикету для СМС з романтичним підтекстом і вміти правильно інтерпретувати отриманий меседж.

Текстові повідомлення – це не тільки спілкування, а й спосіб показати, як відправник ставиться до одержувача, тому вміння “читати між рядків” буде дуже доречним.

Існує кілька ознак повідомлень, які молоді люди відсилають, коли зацікавлені в одержувачі і бажають справити на нього враження. Уміння розпізнавати такі меседжі і правильно на них відповідати значно збільшує шанси на подальший розвиток відносин.

Прийнято розрізняти класичні відповіді на симпатію, виявлену в повідомленні, і шаблони текстів, які слід уникати, щоб взаємно приємне й вигідне спілкування тривало.

1. Він пише в повідомленнях “Доброго ранку!”, “Доброго вечора” і “Солодких снів”

Ці обороти самі по собі не є маркерами симпатії, однак якщо повідомлення приходять регулярно вранці і ввечері з подібними оборотами, то це наштовхує на думку, що хлопець думає про одержувача постійно.

Бажання знати, що людина робить вранці і ввечері – явна ознака того, що одержувач повідомлень не байдужий їх відправнику.

Щоб відповісти взаємністю, відправнику, який симпатичний дівчині, слід не пропускати від нього листів і використовувати ввічливі звороти в мовленні, а за відсутності повідомлень протягом декількох днів самостійно написати адресату. Це дасть зрозуміти хлопцю, що його листи важливі так само, як і побажання. До речі, це не обов’язково можуть бути текстові повідомлення, а, наприклад, ось такі картинки: Доброго вечораСолодких снів.

2. Хлопець пише довгі повідомлення

Коли хлопець відправляє довгі і продумані повідомлення – це явна ознака того, що він хоче справити враження і одержувач йому не байдужий. Адже буває досить складно змусити себе перекинутися парою слів з людиною, яка неприємна.

Якщо хлопець витрачає багато часу на написання довгих повідомлень, то це свідчить про те, що йому подобається “говорити” з одержувачем і йому є що розповісти. А також про те, що він хоче зацікавити співрозмовника.

Щоб відповісти взаємністю людині, яка симпатична, і відправляє довгі повідомлення, можна запропонувати зустріч. Адже якщо людям приємно спілкуватися “текстом”, і вони один одного вже дізналися, то і незручного мовчання під час зустрічі може не бути.

До того ж хлопці часто бувають сором’язливі, щоб самостійно запропонувати зустрітися, тому немає нічого поганого в тому, щоб зробити перший крок.

3. Він пише повідомлення, щоб просто привітатися

Незважаючи на те що такі меседжі можуть бути далекі від романтичності, сам факт того, що хлопець прагне говорити щодня “Привіт!”, може свідчити про те, що він хоче справити враження або звернути на себе увагу.

Якщо людина приємна і з нею хочеться спілкуватися далі, слід дати зрозуміти, що панночка відчуваєте те ж саме. Адже розмова двох незнайомих людей, яким хочеться один з одним спілкуватися, може поступово їх зблизити.

4. Співрозмовник розповідає анекдоти і смішні історії

Сміх – потужний інструмент, що змушує співрозмовника симпатизувати оповідачеві і розташовує його до себе. Тож повідомлення протягом дня, спрямовані на те, щоб змусити одержувача посміхнутися чи сміятися – хороший знак і маркер ймовірності того, що відправник бажає справити враження.

Якщо хлопець симпатичний і його жарти смішні, слід, насолоджуючись ними, сміятися. За симпатії до хлопця з кульгавою дотепністю можна ввічливо посміхнутися або послати смайлик, бо правда може образити його. Якщо жарти хлопця і історії веселять і не ображають, а спілкування з ним приємне, то кращою реакцією буде сміх і посмішка, а в інших випадках рекомендується діяти за ситуацією.

5. Хлопець висловлює в тексті свої почуття

Чоловікам, зазвичай, складніше виражати емоції і почуття, оскільки під час виховання хлопчиків це не заохочується. Однак якщо хлопець все-таки поділився з одержувачем повідомлення тим, що для нього є важливим, чи тим, що він відчуває – це свідчить про те, що він довіряє одержувачу і цінує його думку.

Якщо людина розповідає про проблеми і йому можна допомогти порадою, то це слід зробити. В інших випадках достатньо просто слухати і виявляти розуміння, оскільки для людей, які симпатизують один одному така поведінка вважається нормою.

krainau.com

Схожі повідомлення

Затримано зловмисника, який вимагав гроші і погрожував підприємцю Червонограда

admin2

Топ-10 місць Чорногорії, які потрібно відвідати

admin

Піхота – це честь. Ідучи на роботу, снідаючи в кафе, відправляючись в бар, пам’ятайте, будь ласка, про таких солдат, згадуйте справжній образ солдата хоч на трохи…

admin3

РНБО пропонує – ввести надзвичайний стан в Україні

admin2

20 лютого у Дрогобичі 36-річний водій «Peugeot» в стані алкогольного сп’яніння  здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2107»: внаслідок ДТП 24-річний водій  та 4 пасажирів «Жигулів» отримали тілесні ушкодження

admin3

10 порад стоматолога на кожен день

admin

Залишити коментар