16.5 C
Lviv
29.03.2024
Стрийщина

Підберізцівська і Славська громади – лідери області за доходами бюджету

Про це сьогодні,19 травня, повідомила прес – служба департаменту фінансів Львівської ОДА:

«У департаменті фінансів Львівської ОДА проаналізували діяльність територіальних громад Львівщини за показниками доходів бюджету (загалом цих показників шість) за підсумками січня-квітня цього року.

Перші два місця незмінно утримують Підберізцівська і Славська громади. Вкотре на третьому місці – Івано-Франківська ТГ. За попередні періоди цього року (періоди за січень-лютий, січень-березень тощо) третє місце посідали Заболотцівська, Пустомитівська і Сокільницька громади.

До десятки лідерів станом на 1 травня увійшли також Зимноводівська, Сокільницька, Заболотцівська, Пустомитівська, Мурованська, Турківська і Новояворівська ТГ.

У розрізі показників лідирують:

  • за рівнем виконання чотиримісячного і річного планів та динамікою надходжень до загального фонду порівняно з минулим роком – Підберізцівська ТГ;
  • за рівнем виконання річного плану за доходами спецфонду – Грабовецько-Дулібівська ТГ;
  • за індексом податкоспроможності (надходження на одного мешканця громади до аналогічного показника по області) – Славська ТГ;
  • за часткою доходів загального фонду без трансфертів у доходах з трансфертами (дотації та субвенції) з держбюджету – Сокільницька ТГ.

До останньої десятки рейтингу потрапили Добросинсько-Магерівська, Журавненська, Белзька, Ралівська, Стрілківська, Козівська, Мостиська, Поморянська, Великомостівська і Добромильська територіальні громади.

За квітень найбільшого прогресу в рейтингу досягла Жовтанецька громада – з 46 на 12 місце. На 17 позицій піднялися Стрийська і Жидачівська громади, на 13 позицій – Городоцька і Глинянська ТГ. Добротвірська і Поморянська громади – на 20 та 15 позицій відповідно.

З рейтинговими таблицями громад можна ознайомитися на сайті Львівська ОДА за посиланням.

Схожі повідомлення

Водій-новорозділець насмерть збив 2-річну дитину

admin2

У Дрогобичі рятувальники допомогли медикам добратися до хворої

admin2

Якщо що – хліб у Львові можна купити завжди. Список локацій

admin2

У селі під Львовом внаслідок вибуху газу постраждала господиня і зайнявся будинок

admin2

За дозвіл будуватися – тисячі доларів

admin2

У Варшаві посла расії облили “кров’ю”

admin2

Залишити коментар