16.5 C
Lviv
28.03.2024
Україна

Затримано причетного до вбивста студентки…

Вчора ввечері, 30 березня, близько 20.30, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про знайдену вбиту 19-річну студентку у квартирі одного з будинків на вулиці Личаківській у Львові, яку власниця здавала в оренду.

Вже через 8 годин надійшло повідомлення – поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства студентки з Дніпропетровщини, – 19-річного мешканця Житомирської області, якому загрожує до п‘ятнадцяти років позбавлення волі.

Оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно із колегами з Рівненської та Житомирської областей затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні вбивства та обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо: на тілі загиблої правоохоронці виявили множинні рани, які, ймовірно, й стали причиною смерті. Особу дівчини встановлено – це 19-річна мешканка Дніпропетровської області, Косенок Дарія 2002 року народження, яка 29 березня вийшла з гуртожитку, і її телефон перестав відповідати на дзвінки. Дівчина навчалася у Львівському національному університеті імені Івана Франка на філологічному факультеті.

Схожі повідомлення

У Львові у парку “Погулянка” патрульні виявили 7 застарілих боєприпасів на відстані 30 метрів від житлових будинків. А піротехніки ДСНС – знешкодили небезпечну “знахідку”

admin3

“Я працювала у школі 5 років – на більше мене не вистачило. Написала заяву на звільнення, адже більше не могла терnіти такого віgношення”

admin3

“Києво-Печерська Лавра: чи добре засвоєні уроки”, – Мирослава Барчук, https://espreso.tv/

admin3

Де найбільш затребувані нітрилові рукавички та як їх швидко обрати?

admin

Україна U21 вирвала перемогу над Англією на останніх хвилинах – голи талантів «Динамо», «Руху» та «Шахтаря» у відборі на ЧЄ-2025

admin3

Смертельна ДТП у м. Рудки на Самбірщині: водій автівки позбавив життя літню жінку – пішохода

admin3

Залишити коментар