16.5 C
Lviv
18.04.2024
Без категорії

Працівники ДП «Благоустрій» розпочали монтаж новорічної ялинки

Новорічна ялинка в м. Новий Розділ

11 грудня, о 15-й годині на центральній площі Героїв Майдану працівники ДП «Благоустрій» під керівництвом очільника підприємства Романа КРЕСАНА розпочали монтаж новорічної ялинки (див. фото). Похмура погода із мрякою, звісно, дещо сповільнює цю важливу роботу, але, як кажуть, в будь – якій справі головне не поспіх, а виваженість та якість. А коли йдеться про ялинковий символ Різдвяно – новорічних свят – і поготів.

Запримітивши серед працівників Романа Ярославовича, репортер «Вісника Розділля» попросив його докладніше поінформувати городян про лісову красуню: коли, звідки і хто її доставив на площу. І пан Роман охоче погодився на коментар. Але, насамперед суттєво уточнив щодо вжитого вашим автором словосполучення «лісова красуня»:

– Можливо, її розкішні гіллясті форми, потужний височенний стовбур та значна висота й викликають асоціацію, що такі красиві ялини можуть вирости тільки у лісі, але у даному випадку це не відповідає дійсності, тому що це гарне дерево колись – колись посадив на подвір’ї свого приватного будинку по вул. Котляревського Василь Гупало. Хто призабув, пригадаю, що Василь Теодорович – відома у місті людина, тривалий час працював заступником першого міського голови Нового Роздолу Святослава Ключника, а згодом, на початку 2000-х, був обраний міським головою. В даний час вже декілька років перебуває на заслуженому відпочинку. Слід додати, що подарована цьогоріч новороздільській громаді ялинка – це не перший «презент»: якщо не помиляюся, у попередні роки В. Гупало так вчинив вже двічі. Не виключено, що подібний жест не крайній…

– Тобто, що маєте на увазі?

– А те, що сьогодні, коли ми забирали з обійстя пана Василя новорічну красуню, то він нам запропонував – вибрати найкращу з – поміж 3-х, що росли на подвір’ї. От ми і вибрали. А дві ще ростуть – шумлять, навіваючи гарні думи…

– Пане Романе, зважаючи на велетенський розмір хвойного дерева, яким чином працівники ДП «Благоустрій» зрізали і вивозили ялинку?

– О, гадаю, що про це варто розповісти докладніше та назвати усіх «винуватців» (у позитивному сенсі) цього непростого дійства. Отже, й справді це була така собі збірна із виконання непростого завдання. Тому, звичайно, варто назвати усіх причетних. Насамперед, відзначу, що директор ТОВ «ДМЗ «Карпати» Роман Гапатин надав нашому підприємству на підмогу потужного «КаМаЗа» на довгій тязі, а підприємець Складановський допоміг із автокраном. Оперативно відгукнувся на наше прохання і керівник ТОВ «Нафтогаз – Тепло», який розпорядився на час вивезення з подвір’я ялинки відключити на певний час електромережу. Також моментально у цьому сенсі відреагували і підприємства – оператори інтернет – зв’язку та послуг «Нім – Нет» та інші (даруйте, не можу точно вказати назву «фірми»).

– А коли завершиться монтаж?

– Гм…тут поспіх недоречний, тому намагатимемося виконати роботу сьогодні, максимум завтра.

– Дякую за докладний коментар і, принагідно, вітаємо Вас і очолюваний Вами колектив з прийдешніми Різдвяно – новорічними святами!

– Навзаєм вітаю і «вісникроздільців».

Розпитував Іван БАСАРАБ

Схожі повідомлення

В селі Верин ліквідували пожежу сухої трави на площі 400 кв.м.

admin

Смертоносні гриби. Двоє діток померли, ще двох дітей і їх вагітну матір рятують медики

admin1

Неналежне виконання посадовцем своїх службових обов’язків призвело до смерті бібліотекарки

admin

30 вересня у Львівській області 240 мешканців захворіли на covid-19

admin

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 3 грудня

admin

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 22 грудня

admin

Залишити коментар