16.5 C
Lviv
29.03.2024
Без категорії

Мешканцю с.Гірське (Миколаївський район) винесли вирок за ухиляння від призову

Під процесуальним керівництвом Золочівської місцевої прокуратури Миколаївський районний суд Львівської області засудив за ухилення від призову на строкову службу 20-річного жителя с.Гірське (Миколаївський район).

Встановлено, що молодик перебував на обліку призовників Миколаївського районного військового комісаріату, пройшов медичну комісію, однак коли отримав від повістку для проходження служби у лавах Збройних сил України, без поважних причин не прибув до Миколаївського РВК.

При цьому, фігурант достеменно знав, яка відповідальність передбачена за ухилення від призову, так як власноручно підписав повістку, де це було зазначено.

Відтак, своїми діями обвинувачений вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ст.335 КК України (ухилення від призову на строкову військову службу).

Відповідно до вироку районного суду, хлопця засуджено до покарання у виді 1 року обмеження волі з іспитовим строком 1 рік.

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

Схожі повідомлення

Освітлення вашого житла: як вибрати найкращий настінний світильник

admin

Внаслідок ДТП в селі Березина травмовано трьох осіб, серед них – двоє дітей віком 2 та 9 років

admin

У селі на Стрийщині 23-річний мешканець Краматорська, який тимчасово проживає на Львівщині, викрав з будинку місцевої мешканки грошові кошти, однак невдовзі був затриманий поліцейськими

admin3

При пожежі у львівській новобудові загинула жінка

admin2

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 2 вересня

admin

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 15 серпня

admin

Залишити коментар