16.5 C
Lviv
16.04.2024
Без категорії

Відбулось засідання з питань відключення окремих житлових будинків від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води


14 серпня, вдруге засідала постійно діюча міжвідомча комісія з розгляду питань, повязаних з відключенням окремих житлових будинків від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від централізованого теплопостачання.

Цього разу було 2 заяви. Більшість підтримала, але будинку по вул. Чорновола, 6 рекомендували індивідуальне газове (тобто газові котли у кожній квартирі), а ОСББ “Розділля” (вул. Шептицького, 15-а) – або газове автономне (тобто один котел на весь будинок), або індивідуальне(тобто в кожній квартирі) але електричне опалення. Звісно, якщо будинки не вспіють виготовити відповідну технічну документацію (а до початку опалювального сезону часу обмаль), то цієї зими ще будуть отримувати централізоване теплопостачання.

До речі, попередньо відхилили 34 заяви від квартир, які хотіли відєднатися від централізованого опалення, оскільки дозвіл на відєднання дають або цілим будинком, або коли в будинку понад 50 %помешкань уже мають індивідуальне опалення.

Схожі повідомлення

м. Новий Розділ: вогнеборці врятували від знищення вогнем гараж і автомобіль

admin

Гібридна війна

admin

30 грудня у Львівській області 345 мешканців захворіли на covid-19

admin

Просування сайтів: «Site Ok» це та компанія, яку слід обрати з декількох вагомих причин

admin

Маринований імбир: як правильно їсти імбир до суші?

admin

Стефанія Труш-Зошій – патріотичного чину галичанку не зламали ані тюрми, ані сибірське заслання

admin2

Залишити коментар