16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Що таке мікробраші та навіщо вони потрібні?

Мікробраші – це мініатюрні аплікатори, призначені для точкового нанесення засобів при ламінуванні та нарощуванні вій або для створення малюнка на нігтях. Вони зручні у використанні, покращують якість процесів і не вимагають від лешмейкера чи майстра з манікюру особливих навичок. В цій статті поговоримо про мікробраші разом з виробником Chila.

Особливості та переваги

Зовні такі інструменти нагадують ватні палички, але насправді вони довші і є професійним засобом б’юті сфери. Для виконання спеціальних складних робіт мікробраші можуть додатково забезпечуватися ручками з рухомим фрагментом біля головки. Такі косметологічні щіточки мають низку безперечних переваг, серед яких варто виділити такі:

  1. Зручність в обробці кожної волосинки.
  2. Мінімальне поглинання рідких речовин, що дуже економічно при б’юті процесах.
  3. Висока точність нанесення різних складів.
  4. Гігієнічність, оскільки на поверхню, яка обробляється не потрапляють частинки ворсинок або зайві краплі речовин.
  5. Легкий наконечник абсолютно безпечний, та не завдає пошкоджень віям та шкірі.
  6. З ними майстер оперативно робить роботу, не втомлюючи своїх клієнток.

Мікробраші випускаються різних розмірів та належать до одноразових інструментів, неприпустимих для повторного використання. При їх виробництві використовуються безпечні та гіпоалергенні матеріали для уникнення занесення різних інфекцій при косметологічних діях.

В яких сферах є необхідність використання мікробрашів?

Інструменти даного типу в основному застосовуються в різних косметологічних салонах у б’юті процесах, пов’язаних з нарощуванням вій та фарбування і ламінуванням брів. За допомогою мікробрашів майстра косметології:

  • очищають й знежирюють волоски, та прибирають залишки барвників;
  • здійснюють корекцію та зняття вій;
  • наносять перманентну туш;
  • роблять біозавивку вій.

До того ж цим інструментом зручно наносити, базу (primer), з’єднувачі засоби для зняття (removers), кондиціонери, підживлювальні рідини та закріплювачі. У домашніх умовах вони будуть зручними при догляді за шкірою повік і догляду за нарощеними віями або нафарбованими бровами.

Специфіка застосування

Використовуючи мікробраші слід дотримуватися певних правил. Для правильної роботи з ними фахівці навчаються на спеціальних курсах. У ході роботи з ними категорично забороняється торкатися наконечника і класти інструмент на нестерильну поверхню. А сам аплікатор виймаючи з пакування потрібно тримати за кінчик ручки.

Специфікою використання мікробрашів є факт, що не щіточки вмочуються в речовини, а препарати наносяться на інструмент. Якщо виникає необхідність занурення пристосування в рідину, то головку слід тримати назовні. До того ж щоб засоби не розтікалися їх потрібно набирати якомога менше та наносити акуратно й точково, без особливого вдавлювання.  

Схожі повідомлення

Вибір частотного перетворювача по струму, потужності і іншим параметрам

admin

Радника Вітренка Діденка, який у розпал війни придбав “Бентлі” за $500 тис., звільнили, – Нафтогаз

admin3

Варшавський університет – еталон навчальних закладів Європи

admin

“Азов” – это супер! Россияне их как огня боятся!”, – евакуйований в Запоріжжя мешканець Маріуполя

admin3

Директор комунального підприємства вимагав від мешканця Яворівщини хабар за оформлення певних документів. Та ба! Його викрили правоохоронці. Невдовзі прокурор вимагатиме для зловмисника вирок…

admin3

Вчорашня масована атака на Україну: на Львівщині вражено 3 об’єкти критичної інфраструктури, 1 постраждалий у важкому стані

admin3

Залишити коментар