16.5 C
Lviv
24.04.2024
Україна

Що таке віртуальний номер?

Можливо, ви вже чули вираз “віртуальний номер”, але не розуміли, що воно означає. Ця стаття допоможе вам розібратися та зрозуміти плюси-мінуси віртуальної телефонії.

Віртуальний номер: як працює і для чого потрібний

Віртуальний номер – це послуга телефонних компаній. По суті це звичайний багатоканальний номер телефону. Основна відмінність від традиційного номера – віртуальний не вимагає прив’язки до фізичного телефону або АТС. Підключити таку фунуцію як вітруальний номер ви можете у компанії HotTelecom. Вони допоможуть вам у підключенні та підберуть саме те що вам потрібно. Деталі за посиланням –
https://hottelecom.net/virtual-number-of-ukraine.html.

Як працює віртуальний номер

Принцип роботи полягає у передачі даних через інтернет (також можна працювати без інтернету, якщо налаштувати переадресацію з віртуального номера на мобільний чи міський). Для початку роботи Віртуальної АТС необхідно виконати налаштування в Особистому кабінеті. Ви можете використовувати будь-яку кількість віртуальних номерів (залежно від вибраного тарифу) та підключати будь-яку кількість SIP-акаунтів до системи.

Як працює віртуальний номер:

  • Вхідний дзвінок надходить провайдеру.
  • Виклик переадресовується на сервер віртуальної станції.

Залежно від налаштувань дзвінок перенаправляється на потрібний пристрій. Черговість може залежати від різних факторів. Дзвінок може надійти першому менеджерові, що звільнився, або тому, хто прийняв найменшу кількість викликів.

Переваги віртуального номера

Віртуальний телефонний номер завжди залишиться з компанією під час переїзду до іншого району чи міста. Він об’єднує всі номери компанії в один і розподіляє навантаження на співробітників, залежно від заданих сценаріїв. Також він забезпечує співробітників безкоштовним зв’язком усередині організації. На такий номер можна поставити голосове вітання та меню, прослуховувати записи розмов, вивчати статистику за дзвінками та багато іншого (докладніше про можливості).

Недоліки віртуального номера

Робота віртуального номера потребує стабільного інтернет-з’єднання. При втраті інтернету зв’язок у компанії пропаде. Однак цього ризику можна уникнути, настроївши автоматичну переадресацію дзвінків на мобільні телефони в екстрених випадках. Віртуальна АТС невигідна для великих компаній. Їм простіше встановити власну АТС та найняти спеціаліста для її обслуговування. Якщо ви приймаєте рішення “купити віртуальний номер або АТС”, рекомендуємо порахувати і зрозуміти, що вигідніше саме вашій компанії..

Додаткові послуги для віртуальних номерів

Крім базових послуг під час використання віртуального номера, можна підключити додаткові, які максимально полегшать спілкування з колегами та клієнтами.

Роботу з віртуальною телефонною станцією спрощують такі додаткові послуги:

  • запис дзвінків, що дозволяє контролювати якість розмови із клієнтами;
  • можливість включити фонову музику (використовувану на законних підставах), щоб зробити очікування відповіді оператора максимально приємним та комфортним;
  • допоможе легко та швидко потрапити до потрібного відділу вашої компанії.

Схожі повідомлення

На Сколівщині змія вкусила 29-річного львів’янина

admin3

Втрати окупантів за 24 лютого: понад 30 од. танків, 130 бойових броньованих машин, 7 літаків, 6 вертольотів, – Залужний

admin3

Як вибрати інгалятор і не помилитися?

admin

Як вовки Да Вінчі відкусують хвіст ворожих колон

admin3

Перекидання сил РФ до кордонів з Україною добігло кінця: йде вихід на позиції для можливого наступу, – CIT. ВІДЕО+ФОТОрепортаж

admin3

Жорстоке вбивство пенсіонера у Ходорові. Підозрюваного затримали (фото)

admin1

Залишити коментар